Nauwkeurige oogmeting

Voor elke situatie of persoon is een andere bril mogelijk

Brillen

Louis van Gelder is meer dan de gemiddelde opticien. In onze zoektocht naar de perfecte bril voor u gaan wij namelijk net een stap verder. Voor elke situatie of persoon is een andere bril mogelijk.

De één heeft wat extra ondersteuning voor het oog nodig bij het auto rijden, de ander bij het lezen van een boek. De een wil gewoon weer eens een fris nieuw montuur en de ander juist alleen een paar aangepaste glazen. Naast de functionele waarde van de bril houden we de modetrends heel goed in de gaten. Voor zowel zonnebrillen, als monturen voor dames en heren maar ook veiligheidsbrillen.

Onze brillen zijn van hoogwaardige kwaliteit en tevens comfortabel te dragen. Wij voeren de merken Ray-Ban, Fendi, Danish Design, Valentino, State of Art en nog vele andere.

Bij de keuze van een montuur spelen verschillende aspecten een rol. Naast de vorm van het gezicht en dat hij lekker zit, is het belangrijk dat er gekeken wordt naar de kleuren die goed bij uw haar, huid en ogen passen. Ook de kinderen kunnen uit ons assortiment een ‘coole’ bril uitkiezen en een eigen, toffe keuze maken uit de collectie kinderbrillen.

Bij Louis van Gelder wordt eerst bekeken wat uw wens is en wordt vervolgens gezocht naar de best passende oplossing. Natuurlijk willen wij U zoveel mogelijk informatie geven via deze site , maar liever doen wij dat gewoon in een persoonlijk gesprek, dus kom snel bij ons langs om met eigen ogen te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Dan kunnen wij als gediplomeerde opticiens u alles vertellen over wat u wil weten onder het genot van een kopje koffie.

Tot in de showroom bij Louis van Gelder