Met vormvaste lenzen zit je altijd goed

Ze geven je het scherpste zicht, zijn het gezondst voor je ogen, gaan langer mee en zijn bovendien goedkoper in het gebruik dan andere lenstypen

Zachte lenzen

Voel u vrij met de zachte contactlenzen van Louis van Gelder opticien! Dit populaire lenzentype is erg comfortabel en verkrijgbaar in verschillende varianten. Ze zijn gemaakt van zuurstof doorlatend materiaal dat flexibeler wordt wanneer het in aanraking komt met vocht. Op deze manier vormt de lens zich naar de contouren van uw oog!

Bij Louis van Gelder zijn zowel wegwerplenzen als maatwerk-lenzen verkrijgbaar. Weet u nog niet welke type lens het beste bij u past? Kom dan even langs bij ons in de winkel en ervaar de verschillen!

Wij bieden drie verschillende maandpakketten aan inclusief controle en lenzenvloeistof. Deze pakketten betreffen een goed, beter, best principe en zijn verkrijgbaar vanaf €14,95 tot €24,95 per maand.

Harde lenzen

Met vormvaste lenzen zit u altijd goed. Ze geven u het scherpste zicht, zijn het gezondst voor uw ogen, gaan langer mee en zijn bovendien goedkoper in gebruik dan andere lenssoorten.

Vormvaste lenzen zijn voor vrijwel iedereen geschikt en verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. En goed om te weten: van vormvaste lenzen raken uw ogen minder snel vermoeid, u draagt ze met gemak de hele dag. Dus of u nu werkt, geniet van uw rust of uw favoriete sport beoefent, met vormvaste lenzen blijven u en uw ogen de hele dag fit!

Alle lenzen in onze pakketten zijn vervaardigd uit silicone hydrogel. Onze beste lenzen kunnen dag en nacht gedragen worden voor wel 30 dagen! Bij aanschaf van een pakket geldt 10% korting op alle zonnebrillen!

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag


Zaterdag

Gesloten

09.30 - 17.30 uur

09.30 - 17.30 uur

09.30 - 17.30 uur

09.30 - 20.00 uur

's Avonds op afspraak

09.30 - 16.00 uur

Tot in de winkel bij Louis van Gelder